Evenemang

En dag för barnen

Planeringen för 2022 är i full gång hos oss i Föreningen Stadskärnan i Söderköping. Lördagen den 28 maj är datumet då Söderköpings gator och torg åter fylls med barn och ungdomar. Vi hoppas det blir en glad, rolig och minnesvärd dag, fylld med spännande aktiviteter, roliga föreställningar och provapå aktiviteter. Syftet är att alla aktiviteter ska vara utan kostnad för barnen, för att alla barn ska kunna vara med. Något som annars inte skulle vara möjligt för alla familjer.

Efter år av pandemi med mestadels digitala lösningar jobbar vi nu för fullt med att återgå till ett evenemang likt det som varit tidigare år med aktiviteter runt om i Söderköping och förhoppningsvis en avslutande konsert. I år skänker vi en extra tanke till alla utsatta barn i världen som just nu befinner sig på flykt och krigsområden. Inget barn ska behöva vara med om krig och vi hoppas att vi som lever ett liv i fred kan uppskatta det extra mycket en dag som denna när vi kan njuta och ha roligt med våra familjer.

Sedan 2009 har evenemanget varit en succé och att det kommer ca 15 000 besökare till Söderköping under En dag för barnen. Den feedback vi får för evenemanget är mycket positiv och att dagen är mycket uppskattad av både barnen och vuxna.
28maj

Kontaktinformation

Söderköping Stad
Söderköping
Kontaktperson: Sandra Bodin
Telefon: 121-13230

Arrangör: Föreningen Stadskärnan i Söderköping

E-post: endagforbarnen@isoderkoping.se
Hemsida: isoderkoping.se

Hitta hit

Prisinformation

GRATIS