Sankt Anna skärgård

Sankt Anna skärgård

Sankt Anna skärgård ligger mitt i Östgötaskärgården och sträcker sig från Aspöja i norr till Södra Finnö i söder. Kuststräckan är känd för sina många naturreservat och tusentals öar och vikar

Paddla kajak

S:t Anna skärgård med sina många små öar, kobbar och skär passar perfekt för en kajaktur. Miljön passar både nybörjaren och den mer erfarna paddlaren. Självklart finns det hjälp att få för den som önskar, det finns flera olika kajakuthyrare att välja i mellan. De erbjuder både uthyrning och en stor kunskap om skärgårdens pärlor.


S:t Anna skärgård, med alla sina kobbar och skär, är en fröjd att uppleva med kajak eller kanot. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, är det ett ypperligt sätt att komma närmare naturen och skärgårdslivet.
Packa en matsäck och paddla ut i den vackra skärgården och njut av stillsamheten. Ta ett stopp på någon liten ö och ta ett svalkande dopp i Östersjön. Upplev det rika fågellivet på nära håll, och kanske får Du även en glimt av en säl.

I S:t Anna skärgård finns det flera uthyrare av kajak och kanot. Det anordnas även kurser och turer med guide som passar stora som små, nybörjare som mer erfarna paddlare. 

Kajakpaddling i S:t Anna skärgård

En underbar upplevelse i en miljö som är som gjord för att paddla.