Sankt Anna skärgård Storslagen natur, vedeldad bastuflotte, kajakäventyr, gårdsbutiker och skärgårdskorgar. Det finns mycket att upptäcka mellan Södra och Norra Finnö.
Kajakäventyr i skärgården Sankt Anna benämns ofta som den ultimata skärgården för kajakäventyr tack vare dess grunda vatten, de tusentals öarna och de många fågel- och sälreservaten.
Skärgårdslinjen Med Skärgårdslinjen tar man sig enkelt ut i vackra Östgötaskärgården. Från Arkösund, Tyrislöt och Fyrudden avgår båtarna alla dagar i veckan och samtliga turer har Harstena som slutmål. På vägen passeras öar som Kopparholmarna, Gräsmarö och Ämtö.
Upptäck skärgården Sankt Anna skärgård bjuder på ett stort friluftsliv; allt från fiske och kajakpaddling till minigolf och sälsafari. Här finns flera naturreservat, naturstigar, sjö- och havsbad. Varför inte ta en tur med cykeln, hyra en båt eller prova på olika vattenaktiviteter?

Sankt Anna skärgård

Sankt Anna skärgård ligger mitt i Östgötaskärgården och sträcker sig från Aspöja i norr till Södra Finnö i söder. Kuststräckan är känd för sina många naturreservat och tusentals öar och vikar

Paddla kajak

S:t Anna skärgård, med alla sina kobbar och skär, är en fröjd att uppleva med kajak eller kanot. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, är det ett ypperligt sätt att komma närmare naturen och skärgårdslivet.
Packa en matsäck och paddla ut i den vackra skärgården och njut av stillsamheten. Ta ett stopp på någon liten ö och ta ett svalkande dopp i Östersjön. Upplev det rika fågellivet på nära håll, och kanske får Du även en glimt av en säl.

I S:t Anna skärgård finns det flera uthyrare av kajak och kanot. Det anordnas även kurser och turer med guide som passar stora som små, nybörjare som mer erfarna paddlare. 

Kajakpaddling i S:t Anna skärgård

En underbar upplevelse i en miljö som är som gjord för att paddla.